Your search results

Despre noi

Agenție imobiliară „Univers-Imobil” activează în domeniul imobiliar din anul 2005 (Certificat de înregistrare). Prestează servicii in domeniul evaluării și tranzactiilor imobiliare pentru persoane fizice și juridice.

Evaluarea imobilului se efectuiaza in baza Licentei, eliberata de Camera de Licentiere RM.

Reputație, calitate, professionalism și garanție sînt principiile de bază pe parcursul întregii perioade de activitate a Agenției. Profesionalismul angajaților noștri se bazează pe o bogată activitatea practică iar competența lor  este confirmată prin Certificate de  „Evaluator al bunurilor imobiliare”, emise de Agenția Relații Funciare și Cadastru.

Adresîndu-vă către Agenția imobiliară „Univers-Imobil”  cu orice întrebări legate cu  bunurile imobiliare puteți fi siguri că ve-ți primi servicii profesionale la:

  • Cumpărarea, vânzarea și schimbul de bunuri imobiliare;
  • Evaluarea proprietăți imobiliare locative și comerciale;
  • Privatizarea fondului locativ;
  • Perfectarea documentelor pentru moștenire, donație;
  • Verificarea purității juridice a bunurilor imobile;
  • Consultații si servicii juridice.

Pe parcursul de  mai mult de 10 ani de activitate cu succes pe piața imobiliară compania „Univers-Imobil” a acumulat o vasta experienta in tranzactii imobiliare. Puteți să fiți încrezuți într-un rezultat pozitiv la rezolvarea celor mai complicate probleme legate cu imobilul. Acționăm operativ, în baza contractului și cu respectarea tuturor aspectelor legale.

Vom face tot posibilul că cooperarea D-voastră cu Agenția „Univers-Imobil”  să fie confortabilă și productivă.

Agenția imobiliara "Univers-Imobil" Chișinău, sect. RîșcaniAgenția imobiliara "Univers-Imobil" Chișinău, sect. Rîșcani

  • Noutăți