Your search results

Despre noi

Compania de Evaluare „Univers-Imobil” oferă servicii de evaluare a proprietăților imobiliare, a transportului și echipamentelor din 2005 (Certificat de înregistrare). Prestează servicii de evaluare, asistență în primire moștenirii, consultanță în toate aspectele legate de operațiunile cu proprietăți imobiliare.

Reputație, calitate, professionalism și garanție  sunt principiile noastre de bază în relația cu clienții noștri.

Profesionalismul angajaților noștri se bazează pe o bogată activitatea practică iar competența lor  este confirmată prin Certificate de  „Evaluator al bunurilor imobiliare, eliberate de Agenția Relații Funciare și Cadastru. 

De la înființarea companiei noastre, am obținut Licența pentru a desfășura Evaluarea proprietăților imobiliare.

Începând cu anul 2020, în Republica Moldova nu mai este necesară o licență pentru a desfășura activități de evaluare, iar calificarea evaluatorului este confirmată prin obținerea unui Certificat după susținerea unui examen de calificare la Agenția pentru Relații Funciare și Cadastru din Republica Moldova.

Certificatul este un document oficial care atestă dreptul evaluatorului de a desfășura activități profesionale în domeniul evaluării proprietăților imobiliare.

Fiți siguri că evaluatorii noștri, având certificările corespunzătoare, au trecut prin calificările necesare și au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua evaluări profesionale de proprietăți în Republica Moldova.

Serviciile noastre

Apelând la compania „Univers-Imobil”, puteți rezolva următoarele aspecte legate de operațiunile cu proprietăți imobiliare:

  • Evaluarea proprietăților imobiliare rezidențiale, comerciale și industriale;
  • Evaluarea terenurilor pentru construcții și terenurilor agricole;
  • Evaluarea complexelor agroindustriale și a plantațiilor multianuale;
  • Evaluarea transportului și echipamentelor;
  • Asistență în obținerea moștenirii;
  • Consultanță privind operațiunile cu proprietăți imobiliare.

Cu peste 15 ani de activitate de succes, compania noastră a acumulat o vastă experiență. Puteți să ne încredințați rezolvarea celor mai complexe probleme. Vă garantăm termenele scurte de finalizare a contractulu și respectarea tuturor aspectelor legale și vom face tot posibilul că cooperarea D-voastră cu compania „Univers-Imobil”  să fie confortabilă și productivă.

Agenția imobiliara "Univers-Imobil" Chișinău, sect. RîșcaniAgenția imobiliara "Univers-Imobil" Chișinău, sect. Rîșcani

Compare Listings