• Compania de evaluare “Univers-Imobil” | mun. Chișinau, str. Alecu Russo, 7/1, of.1
Your search results

Primăria Chișinău a elaborat o hartă on-line a loturilor de teren care vor fi scoase la licitaţie

Posted by UI on 22.08.2020
| 0

Primăria municipiului Chișinău a elaborat o hartă online a loturilor de teren din oraș, care vor fi scoase la licitaţie, transmite MOLDPRES.

Inițial, pe hartă au fost incluse 23 de loturi de teren. Portalul online va fi completat periodic cu alte loturi care vor fi scoase la vânzare de municipalitate.

Pe hartă sunt indicate lista terenurilor scoase la licitaţie, destinaţia fiecărui lot de pământ, adresa acestuia, suprafaţa şi preţul estimativ.

Primarul general, Ion Ceban, a dispus ca toate toate obiectele în valoare de peste 80 mii de lei, să fie scoase la vânzare, exclusiv prin sistemul de achiziții publice MTender.

„Terenurile din municipiul Chişinău vor fi vândute prin licitaţie, transparent, cu oferirea posibilităţii de a participa orice doritor şi nu cum se făcea anterior, pe sub masă şi la un preţ derizoriu. Nu voi admite abateri de la normele juridice, iar dacă voi sesiza vreo schemă ilegală de vânzare a loturilor de teren în capitală, voi sesiza Procuratura Generală”, a precizat Ion Ceban.

Sursă: moldpres.md

  • Noutăți